miercuri, 1 iulie 2009

Ce ne dorim cu adevarat?

Sa recunoastem ,avem tendinta de a ne supradedica muncii pe care o facem ( atat in cadrul cat si din afara caminului ), de a ne neglija sanatatea , familia ,prietenii si fericirea.Este usor sa pierdem din vedere ceea ce vrem cu adevarat de la viata , intrucat vrem sa facem asa de multe lucruri in putinul timp pe care-l avem la dispozitie si , foarte rar, luam o pauza ca sa ne gandim la asta.Uitam ca fiecare zi nu are decat 24 de ore si nu avem cum sa le facem pe toate!Trebuie sa analizam si sa vedem cum putem sa ne petrecem timpul si sa ne folosim energia mai bine.
Daca nu stim ce vrem cu adevarat de viata , nu o vom putea trai la maxim." Majoritatea oamenilor este atat de ocupata dandu-se peste cap ca sa-si termine asa zisele treburi ,incat nu mai ajunge niciodata sa faca ceea ce-si doreste cu adevarat."- ANONIM. Si ai putea sa sa-ti petreci restul zilelor repetandu-ti intruna ca " nu-ti ajunge timpul niciodata" , simtindu-te ca o Cenusareasa , adica nereusind nicicand sa termini micile treburi ca sa poti pleca , in sfarsit la bal.Dar atunci cand ne gandim la ce ne dorim de fapt, trebuie sa luam in calcul si consecintele faptelor noastre , inainte de a spune ca sufletul nostru isi doreste , de ex. , sa stam tolaniti la soare , in Caraibe , sorbind o bautura rece .
Felul in care ne traim viata este o alegere personala.Unii prefera ca mai degraba sa traiasca mai putin si sa moara de tineri decat sa aiba o viata sanatoasa mai lunga , dar mai "plictisitoare".
" Atunci cand amani lucrurile de pe o zi pe alta , vei avea mereu ceva de facut maine.Orice ai vreau sa faci, nu mai zabovi nici o secunda .Timpul trece necrutator"- ANONIM

"ACESTEA SUNT PRINCIPIILE MELE .DACA NU VA PLAC, AM ALTELE"- GROUCHO MARX

Un comentariu: